Fábiánné Oszkó Hajnalka, kuratóriumi elnök

 Életfilozófia

Nyitott, kommunikatív természetemből adódóan már egészen fiatalon is igyekeztem megragadni azokat a lehetőségeket, amikor angolul kommunikálhattam, együttműködhettem más kultúrabeli fiatalokkal, felnőttekkel.
Mindig élveztem az interkulturális közeget és egy németországi, majd egy hosszabb angliai tanulással töltött időszak (ahol sok-sok országbeli fiatallal kellett együttműködni, élni, dolgozni) csak megerősítette bennem, hogy milyen izgalmas, produktív tud lenni egy nemzetközi csapat, mennyit fejlődhet az ember személyisége és mennyi mindent tanulhatunk egymástól.
Eddigi pályám során úgy alakult, hogy valamilyen formában mindig az oktatás, képzés terén tevékenykedtem. Egyszer trénerként, máskor tankönyvek fordítójaként vagy éppen amerikai tanárok tolmácsaként, később tanárként. Most pedig az Alapítvány vezetőjeként szintén arra törekszem, hogy minél többen élhessenek az EU-s programok kínálta képzési, tanulási, tapasztalatszerzési lehetőségekkel és megismerjék az interkulturalitásban rejlő erőket.

Tanulmányok

  • ELTE BTK angol nyelvtanári szak (2000-2003)
  • IBTI , Burgess Hill, Anglia (1991) 

Szakmai tapasztalat:

  • angol nyelvtanár közép- és felsőfokú szakképzési intézményekben
  • külföldi szakmai tanulmányutak szervezése a Leonardo mobilitás keretében (Olaszországba, Walesbe, Írországba, valamint Finnországba)
  • az AMEX Tükröm, tükröm kommunikációs programjának trénere (1996-1999), amely a Szállodaszövetség támogatását élvezve végigjárta Magyarország minden régiójában a szállodákat, utazási irodákat
  • Magyarországra érkezö csoportok, egyéni pályázók szakmai gyakorlatának szervezője